Hem arrow Om oss
Om oss
Håkan och Jonas startade BG:s Kyl & Värmeservice 2001 på Saltvikshöjden, men året därpå flyttades verksamheten till Industrigatan på andra sidan E4. 2004 köpte de fastigheten och förfogar idag över lokaler på 170 kvadratmeter med kontor och verkstad.
De hyr även ut lokaler till Citroén.

Håkan har kunskap om kyla och värme sedan 1988 och Jonas är elkraft- och vattenkrafttekniker i grunden. Han har arbetat med värmepumpar sedan 1993 och utfört installationer på olika håll i Europa, bland annat i England. Detta gör att Håkan och Jonas kompletterar varandra mycket bra.
I företaget jobbar också Annacarin Lif Gustavsson och Daniel Brundin

BG:s Kyl & Värmeservice arbetar mycket med luft-luft värmepumpar samt berg-, mark- och sjöpumpar.
– Vårt upptagningsområde är en inom cirka fem mil från Härnösand, men när det gäller vårt serviceavtal för Nibe arbetar vi ända ner till Hudiksvall. På Toshiba har vi ensamrätt från Sollefteå i norr till Hudiksvall i söder, berättar Håkan och Jonas.

Kunder till BG:s är cirka 95 procent privatpersoner och 5 procent företag.
– Sedan vi startade 2001 har det gått framåt i branschen så vi ser ljust på framtiden för vårt företag.Produkter vi jobbar med
NIBE & TORSHIBA Villavärme är Nordens största tillverkare av villavärmeprodukter och har en marknadsledande position i norra Europa inom huvudområdena varmvattenberedare och värmepumpar.